Koffie Likeur
Op de fles (naar keuze) kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.
- 14,9%24%
Koffie Likeur
Een heerlijke likeur van verse koffiebonen, karamel, vanille en toffee. De smaak is het best te omschrijven als die van de Haagsche Hopjes. Deze likeur is heerlijk naast de koffie of in de koffie. Ook over uw ijs is het een heerlijke combinatie.
Private Label
Op de fles (naar keuze) kan uw eigen etiket of zeefdruk. Deze ontwerpen wij kosteloos voor u, of u kunt uw eigen ontwerp aanleveren.
Relatiegeschenk
Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerde fles om uw relaties cadeau te doen? Samen ontwerpen wij voor u een fles met daarop een logo, een tekening van uw gebouw, spreuk, groet of noem maar op.
Haagsche Hopjes
Het bekende Haagsche koffie snoepje in vloeibare vorm. Op basis van koffie, karamel, vanille en toffee maakt dit een heerlijke, zachte koffie likeur.
Cocktail
Ingrediënten:
- Koffielikeur 30 ml
- Vodka 30 ml
- Espresso 30 ml
- Koffieboontjes
Bereiding:
-
Zet een kopje espresso. Deze kun je warm gebruiken in je cocktail.
-
Giet hiervan met een barmaatje 1 deel (30 ml) in een shaker met ijs
-
Voeg koffielikeur (30 ml) en vodka (30 ml) toe
-
Even krachtig shaken tot er een frostlaagje op je shaker verschijnt
-
Uitschenken zonder ijs in je martiniglas
-
Garneren met 3 koffieboontjes in het glas
Recept
Chocolade-Koffie Cheesecake
Ingrediënten:
- 200 gram Bastognekoeken
- 80 gram gesmolten boter
- 230 gram roomkaas
- 200 gram suiker
- 60 milliliter koffie likeur
- 1 theelepel vanille extract
- 4 grote eieren
- 100 gram pure chocolade
Wat moet je doen:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de Bastognekoeken in de keukenmachine en laat de keukenmachine lopen tot de koekjes helemaal vermalen zijn. Voeg de gesmolten boter hieraan toe en roer de kruimels door tot de boter helemaal is verdeeld. Bekleed een springvorm, met en doorsnede van 24 centimeter, en verdeel de koekkruimels hierover. Druk de kruimels aan met een lepel, zodat je een platte bodem krijgt.
- Doe de springvorm voor 10 minuten in de oven.
- Doe de roomkaas en suiker in een kom en klop dit tot het goed is vermengd. Voeg de koffie likeur, vanille extract en gesmolten chocolade hieraan toe en mix het opnieuw tot een geheel. Voeg nu de eieren steeds apart aan het mengsel toe en klop het beslag steeds tot het ei helemaal is opgenomen.
- Schenk het mengsel in de springvorm en bak de taart in 1 uur af op 160 graden. Laat de cheesecake afkoelen en zet ‘m daarna voor minstens 4 uur in de koelkast.
- Serveer de taart met chocoladesaus en eventueel wat chocoladerasp.
Tip: wanneer je een cheesecake bakt, krijg je vaak kleine scheuren in de cake wanneer-ie klaar is. Wil je dat voorkomen? Zorg dan dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn, voordat je begint met bakken.